Inredning i locker room-känsla

Inredning i locker room-känsla

Omklädningsrumsestetiken, har du tänkt på den någon gång? Du vet, träbänkar, metallkrokar i rad längs väggarna och skåp att hänga in kläderna i. Alla som går på gym vet precis vad jag menar. Nåväl, denna stil har sin charm tycker jag, och det är bara en tidsfråga innan hotell kommer att inredas med denna stil. Givetvis adderar man något extra så att det ska bli intressant, men ”locker room” miljön är tilltalande på något vis. Den känns ungdomlig och kul.

Innovativt för barn

Jag besökte en god vän för ett tag sedan som hade inrett sitt barns rum på detta vis och det kändes riktigt kul. Garderoben var sådana där fyrkantiga skåp med kodlås – som hon köpt på morework.se – och istället för vanliga bokhyllor hade hon ställt in metallskåp med dörr i samma stil. I mitten av rummet stod en låg bänk av det slag jag minns från gympan i skolan. Jättefint! Det fanns en massa andra supersmarta detaljer och barnet som bodde i rummet var så himla stolt över att visa upp.

Temahotell

Jag tänker mig att det vore roligt att temainreda ett hotell en gång, där varje rum har en tydlig nisch. Ett rum ska absolut vara ”omkädningsrummet” och ett annat helt klart ”busskuren”. Jag förstår att det inte är något som alla skulle gå igång på, men jag tycker att idén är kul och den skulle säkert kunna få hyfsat bra fäste.