Vi vill ha det fint omkring oss

Vi vill ha det fint omkring oss

Om det är en enda sak som ska koras som den absolut viktigaste för statusen av ett hotell så är det städningen. När man betalar för att stanna över en natt – eller flera – så förväntar man sig att städningen ska vara helt klanderfri. Detta anser jag gäller såväl för lyxhotell som för budgethotell.

Hemma

Hemma är det en annan sak, där kommer man undan med lite damm i hörnen, även om det kanske inte känns så skoj. Att anlita ett städföretag för hjälp med saker som storstädning eller flyttstädning i Stockholm tycker jag att man bör unna sig då och då, särskilt om man lever ett hektiskt liv med jobb och familj och fritidsintressen. Varför inte låta proffsen göra grovjobbet liksom?

På jobbet

Sedan är det arbetsplatsen. De flesta företag anställer städföretag för kontorsstädning i Stockholm och inte bara i Stockholm utan på alla håll runt om i landet och världen. Det är ju inte rätt att de kontorsanställda som anställts för att arbeta med datorer och papper också ska behöva skura toaletter – såvida det inte finns med som någon retsam paragraf i anställningskontraktet.

Man vill att det ska vara rent och fint omkring en, oavsett om man är på hotell, hemma, på jobbet eller på allmänna platser och därför är det bra att känna till ett städföretag som levererar när så behövs. De allra flesta av oss prioriterar fritid framför städning om det går.